• UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin
  • UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin

Lemmikin shampoon ja hoitoaineen käyttö

Kastele lemmikin turkki kauttaaltaan ja hiero shampoopalaa hellästi turkkiin. Jatka turkin hieromista, niin shampoo vaahdottuu. Anna vaikuttaa pari-kolme minuuttia ja huuhtele lopuksi huolellisesti runsaalla vedellä. Toista käsittely tarvittaessa.

Shampoo on itsessään jo hyvin hoitava, mutta jos turkki on kiilloton, takkuinen tai iholla on taipumusta kuivua ja kutista, käytä apuna hoitoainepalaa.

Hiero hoitoainepalaa kosteannihkeään turkkiin hellästi. Anna vaikuttaa pari-kolme minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä.

Kuten ihmisilläkin, joskus riittää pesu pelkällä hoitoaineella. Tämä selviää kokeilun kautta.

Säilytys

Säilytä paloja ilmavalla alustalla siten, ettei saippua seiso vedessä käyttökertojen välillä. Palojen säilyvyyden kannalta on tärkeää, että ne pääsevät kunnolla kuivumaan. Hyvä vaihtoehto saippua-alustaksi on luonnollinen luffasieni, joka imee kosteuden itseensä. Luffa on pitkäikäinen ja pestävä.

Vaikka ainesosat ovat täysin luonnollisia, jotkut ihmiset tai eläimet voivat olla allergisia joillekin niistä. Mikäli käyttö aiheuttaa ihoärsytystä tai muuta oiretta, lopeta tuotteen käyttö.