• UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin
  • UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin

Siivoussaippuat

Käyttökohteet

Kookosrasvapohjaisella siivoussaippualla saat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti puhtaaksi. Siivoussaippua sopii kaikille niille pinnoille, joihin käyttäisit muutenkin pesu- tai puhdistusainetta: kylpyhuone, wc, keittiö, lattiat, tasot jne. Toimii tehokkaasti myös ulkokalusteille, terasseille, asuntovaunuille, mattojen pesuun jne.

Toimii oikein hyvin myös vesihanoille ja keraamisille liesitasoille, sillä saippua ei jätä raitoja pintoihin. Poistaa kalkkijäämät ja -tahrat.

Siivoussaippua ei sovellu käsien tai vartalon pesuun ihoa kuivattavan puhdistustehonsa vuoksi.

Käyttö

Kostuta sieni tai siivousliina ja hiero sillä saippuaa niin, että saat veden kanssa vaahdon aikaiseksi ja puhdista pinnat. Poistaa tehokkaasti rasvan ja jopa pinttyneemmänkin lian.

Hankalimpien tahrojen ollessa kyseessä, saippuaraastetta kannattaa sekoittaa vähäiseen vesitilkkaan. Levitä syntynyt tahna puhdistettavalle alueelle ja anna vaikuttaa jonkin aikaa, sitten hiero tahna sienen tai harjan vaahdoksi ja pese pois.

Sopii myös tekstiilitahrojen poistamiseen: Kostuta vaatteen tahrakohta, hiero saippualla tahraa ja anna vaikuttaa hetkisen ennen pesua.

Siivoussuihkeen saat raastamalla pari lusikallista saippuaa, jonka liotat kuumahkoon veteen. Saippuan määrää kannattaa säätää puhdistettavan kohteen mukaan; likaisemmille pinnoille enemmän, peruspyyhintään vähemmän.