• Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehrääminen! Valitse ilmainen toimitus yli 80 € ostoksiin
  • Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehrääminen! Valitse ilmainen toimitus yli 80 € ostoksiin

"Kaiketon" saippua - hiuksista varpaisiin

Kyllä löytyy!

Kuvaus

Tämä herkkiksen paras suihkukaveri on hajusteeton ja väriaineeton, suloisen mieto ja hoitava saippua, jolla voit pestä sekä vartalon että hiukset. Sopii jopa perheen pienimmille. Ärtynyttäkin ihoa hellien puhdistava ja kiristelyyn helpotusta tuova saippua sisältää hyvää tekeviä ja tunnetusti hoitavia ainesosia kuten sheavoi, kaakaovoi ja oliiviöljy muutamia mainitakseni.


Tuote on kasvipohjainen ja vegaani eikä sen valmistuksessa ole käytetty lisä- tai säilöntäaineita, joten se on täysin biohajoava rasittamatta ympäristöä tai vesistöjä.


Palan reilu koko ja tarkkaan mietitty koostumus tekevät tästä saippuasta hyvin riittoisan. Riittoisuus säästää lompakon lisäksi ympäristöä: Kuljetusten määrä vähenee mahdollisesta muovipullojen määrästä puhumattakaan.


Kaikilla pesuaineillamme on Avainlippu-merkki.


Paino: vähintään 100 g
Ainesosat: Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium palmate (palmuöljy), Sodium Rapeseedate (rapsiöljy), Sodium Shea Butterate (shea- eli karitevoi), Sodium Cocoa Butterate (kaakaovoi), Sodium Castorate (risiiniöljy), Sodium Olivate (oliiviöljy), Aqua (vesi), Glycerin (glyseriini)