• UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin
  • UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin

Manteli & savi saippua - vartalolle

Varastossa: 9 kpl

Kuvaus

Hellävarainen saippua – puhdasta ylellisyyttä


Tämä saippua on suunniteltu koko vartalolle, erityisesti sulostuttamaan suihkuhetkiä. Se hellii, kosteuttaa ja hoivaa samalla kun jättää ihon raikkaanpuhtaaksi. Saippua sisältää hyvää tekevien ja tunnetusti hoitavien sheavoin, kaakaovoin ja oliiviöljyn lisäksi ylellistä ja ravitsevaa makeamanteliöljyä, herkkää ihoa hellivää kermaista kaolinsavea ja kruununjalokivenä uskomattoman ihanaa ihoa hoitavaa ruusupelargonian öljyä.


Tuote on kasvipohjainen ja vegaani eikä sen valmistuksessa ole käytetty lisä- tai säilöntäaineita, joten se on täysin biohajoava rasittamatta ympäristöä tai vesistöjä.


Palan reilu koko ja tarkkaan mietitty koostumus tekevät tästä saippuasta hyvin riittoisan suihkukaverin. Riittoisuus säästää lompakon lisäksi ympäristöä: Kuljetusten määrä vähenee mahdollisesta muovipullojen määrästä puhumattakaan.


Kaikilla pesuaineillamme on Avainlippu-merkki.


Paino: vähintään 100 g

Ainesosat: Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium palmate (palmuöljy), Sodium Rapeseedate (rapsiöljy), Sodium Shea Butterate (shea- eli karitevoi), Sodium Cocoa Butterate (kaakaovoi), Sodium Castorate (risiiniöljy), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Sweet Almondate (makeamanteliöljy), Aqua (vesi), Glycerin (glyseriini), Kaolin (kaoliinisavi), Pelargonium Roseum Leaf Oil (ruusupelargoniöljy). Citronellol*, Geraniol*, Linalool*
*=esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä