• UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin
  • UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin

Puutarhurin saippua - käsille

Varastossa: 5 kpl

Kuvaus

Tämä saippua on suunniteltu puhdistamaan ja samalla hoivaamaan erityisen koville joutuvia käsiä. Se pesee ja kuorii luontaisen hellävaraisesti käsien ihon huolehtien samalla kosteutuksesta ja hoivasta.


Saippua sisältää hyvää tekeviä ja tunnetusti hoitavia ainesosia kuten sheavoi, kaakaovoi ja oliiviöljy. Kahvijauhe, aktiivihiili, kurkuma, rosmariiniöljy ja teepuuöljy pitävät huolen puhdistuksen lisäksi hoitavuudesta, kosteutuksesta ja antibakteerisuudesta.


Tuote on kasvipohjainen ja vegaani eikä sen valmistuksessa ole käytetty lisä- tai säilöntäaineita, joten se on täysin biohajoava rasittamatta ympäristöä tai vesistöjä.


Palan reilu koko ja tarkkaan mietitty koostumus tekevät tästä saippuasta hyvin riittoisan. Riittoisuus säästää lompakon lisäksi ympäristöä: Kuljetusten määrä vähenee mahdollisesta muovipullojen määrästä puhumattakaan.


Kaikilla pesuaineillamme on Avainlippu-merkki.


Paino: vähintään 100g

Ainesosat: Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium palmate (palmuöljy, RSPO), Sodium Rapeseedate (rapsiöljy), Sodium Shea Butterate (shea- eli karitevoi), Sodium Cocoa Butterate (kaakaovoi), Sodium Castorate (risiiniöljy), Sodium Olivate (oliiviöljy), Aqua (vesi), Glycerin (glyseriini), Coffea Arabica Seed Powder (kahvijauhe), Charcoal Powder(cosmetic grade)(aktiivihiili), Curcuma Longa Root Powder (kurkumajauhe), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmariiniöljy), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (teepuuöljy). Linalool*, Limonene*
*= esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä