• UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin
  • UUTTA! Nyt maksutapana myös Klarna! Valitse ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 80 € ostoksiin

Siivoussaippua - tuoksuton

Varastossa: 5 kpl

Kuvaus

Siivoussaippua – luonnollista puhtautta


Kookosrasvapohjaisella siivoussaippualla saat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti puhtaaksi. Siivoussaippua sopii kaikille niille pinnoille, joihin käyttäisit muutenkin pesu- tai puhdistusainetta: kylpyhuone, wc, keittiö, lattiat, tasot jne.


Kostuta sieni tai siivousliina ja hiero sillä saippuaa niin, että saat veden kanssa vaahdon aikaiseksi ja puhdista pinnat. Poistaa tehokkaasti rasvan ja jopa pinttyneemmänkin lian. Toimii oikein hyvin myös vesihanoille ja keraamisille liesitasoille, sillä saippua ei jätä raitoja pintoihin.


Sopii myös tekstiilitahrojen poistamiseen: Kostuta vaatteen tahrakohta, hiero saippualla tahraa ja anna vaikuttaa hetkisen ennen pesua. Siivoussaippuaa voit käyttää myös moneen muuhun kohteeseen: ota mukaan mattopyykille tai jynssää puutarhakalusteet puhtaiksi.


Siivoussuihkeen saat raastamalla pari lusikallista saippuaa, jonka liotat kuumahkoon veteen. Siivoussaippua ei sovellu käsien tai vartalon pesuun ihoa kuivattavan puhdistustehonsa vuoksi.

Tuote on kasvipohjainen ja vegaani eikä sen valmistuksessa ole käytetty lisä- tai säilöntäaineita, joten se on täysin biohajoava rasittamatta ympäristöä tai vesistöjä.


Kaikilla pesuaineillamme on Avainlippu-merkki.


Paino: vähintään 100 g
Ainesosat: Sodium Cocoate (kookosöljy), Aqua (vesi), Glycerin (glyseriini)